Al meer dan 15 jaar ervaring

Uw keuken laten spuiten in Biddinghuizen

Als u op zoek bent naar een goede en betaalbare meubel of keuken spuiterij in de regio van Biddinghuizen, dan bent u bij Budget Meubel Spuiterij aan het juiste adres.

Gun uw favoriete meubelstuk een tweede leven en geniet weer vele jaren hiervan. Voor elk budget een oplossing. En onze tarieven zijn echt zeer scherp.

U kunt nu ook voordelig uw keuken laten spuiten in Biddinghuizen

foto keuken voordat gespoten door Budget Meubel Spuiterij

Vraag een offerte aan

06 103 113 29

demontage en montage service

U wilt uw keuken laten spuiten in Biddinghuizen? Maar u heeft geen tijd? Of niet handig genoeg?

Maak dan gebruik van onze montageservice. Door de toenemende belangstelling bieden wij u de mogelijkheid om uw keuken te demonteren en terug te laten monteren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw net nieuw gespoten keuken.
BMS heeft vakkundige professionals in huis en wij bieden deze service aan voor een vast bedrag van € 250 excl btw (prijs gebasseerd op een keuken t/m 18-delig)

Beschadigde of loslatende folie

Een bekend en veel voorkomend probleem.

In de keukenbranche is het loslaten van de folie het grootste en meest voorkomende probleem. Voor het beste resultaat zal eerst de oude folie, inclusief alle lijmresten verwijderd moeten worden. Hierna kunnen wij pas beginnen met het spuiten van uw keuken.

U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar ook hierbij kunnen wij u ondersteunen. Afhankelijk van uw wensen en werkwijze, kiest u het budget wat bij u past.

Wanneer wij de oude folie en lijmresten verwijderen, zal het MDF eerst gecontroleert worden op eventuele beschadigingen. Deze zullen we indien nodig repareren. Na dit gehele proces wordt uw keuken behandeld met een 2 componenten grondverf en vulprimer. Na beide lagen wordt er grondig geschuurd en gecontroleerd, voordat we de eindlaag aanbrengen.

Upcycle uw interieur!

Bekijk voorbeelden van ons werk

Keuken Particulier

Keuken Particulier

Tafels Horeca

Eettafel

U wilt uw keuken laten spuiten in Biddinghuizen? Kies voor ervaring en een scherpe prijs. Kies Budget Meubel Spuiterij!

Bel ons

(06) 103 113 29

Adres

zuiderzeestraatweg 114B
3849 AK HIERDEN

Werkplaats

Schoonhoverweg 8
3881 ST PUTTEN